Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Zemeņu–avokado deserts


Raksta attēls

Gards un svaigs vegāniskais našķis!

Sastāvdaļas

  • Zemenes – 400 g
  • Avokado – 1 gab.
  • Agaves sīrups – 30 g
  • Laims – 1 gab.
  • Kokosriekstu piens – 200 g
  • Čia sēklas – 40 g

Pagatavošana

  1. Zemenes sablendē, liek glāzē.
  2. Avokado samaļ kopā ar laima sulu un agaves sīrupu, kārto uz zemeņu kārtas.
  3. Kokosriekstu pienu bļodiņā sajauc ar čia sēklām, nedaudz ļauj sēklām uzbriest, tad lej uz zemeņu–avokado masas un liek ledusskapī uz kādu stundiņu.
  4. Dekorē ar zemenēm.

Saistītās receptes

Instagram Sekot