Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

Fritēti banāni ar garšvielām


Raksta attēls

Ātrs deserta našķis ballītēm un filmu vakariem.

Sastāvdaļas

  • 6 banāni (lielie)

Mīklai:

  • 4 ēd. k. kviešu miltu
  • 60 g kukurūzas cietes
  • 125 ml piena
  • 1½ tējk. cepamā pulvera
  • Šķipsniņa sāls
  • 1 olas baltums
  • ½ tējk. kanēļa
  • 1/3 tējk. drupinātu krustnagliņu
  • 500 ml kukurūzas eļļas fritēšanai

Pūdercukurs (pārkaisīšanai)

Pagatavošana

  1. Pakāpeniski visas sausās sastāvdaļas sajauc ar pienu, pievienojot olas baltumu, tad visu sakuļ. Aptuveni stundu ļauj, lai mīkla nostājas.
  2. Uzkarsē eļļu un sagriež banānus ripiņās. Tad mērcē banāna ripiņas mīklā un fritē karstā eļļā, kamēr tās zeltaini brūnas.
  3. Pasniedz karstas, pirms tam pārkaisot ar pūdercukuru. Klāt lieliski iederēsies saldējums!

Saistītās receptes

Instagram Sekot