Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Jēra ribiņas


Raksta attēls

Lieliska izvēle vakariņām.

Sastāvdaļas

  • jēra ribiņas (8-10 kauliņi)
  • eļļa cepšanai

glazūrai:

  • 1 citrona sula + miziņas, smalki sarīvētas
  • 1 laima sula + miziņas, smalki sarīvētas
  • 1 apelsīna sula + miziņas, smalki sarīvētas
  • 1 greipfrūta sula + miziņas, smalki sarīvētas
  • 1 citronzāles stiebriņš
  • 5 ēd.k. medus

Pagatavošana

  1. Katlā ielej visu citrusu sulas, pievieno citrusu miziņas, citronzāli, medu un novāri, līdz izveidojas aromātiska glazūra.
  2. Sakarsē krāsni 150–160 grādus karstu.
  3. Jēra ribiņām nogriez visas cīpslas un nosusini.
  4. Pannā uz vidējas uguns sakarsē eļļu un nedaudz apcep ribiņas, līdz tās apbrūninās.
  5. Tad pārlej ar glazūru un liec krāsnī sautēties uz apmēram 30–45 minūtēm, līdz gaļa labi nāk nost no kaula. Pasniedz.

Saistītās receptes

Instagram Sekot