Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Uz pannas cepts tuncis


Raksta attēls

Viss labais slēpjas vienkāršajā.

Sastāvdaļas

  • 200 g tunča lejas
  • 8 Torremar olīvas olīveļļā
  • 6 I love eco saulē kaltēti tomāti
  • 5-6 lapiņas svaigas piparmētras
  • 5-6 pētersīļu lapiņas
  • 1 citrons
  • kalnu pārslu sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Viegli sakarsētā pannā apcep iepriekš nosusinātu tunci 3 minūtes no katras puses. Izņem no pannas un noliec uz virtuves dēlīša atpūsties. Pārkaisi ar sāli.
  2. Paralēli gatavo piedevas. No olīvām nolej olīveļļu. Smalki sagriez olīvas, saulē kaltētos tomātus, pētersīļus, piparmētru lapiņas citrona miziņas, apslaki no burkas nolieto olīveļļu, pievieno sāli un sulu no 1/3 citrona. Pasniedz ar tunci.

Saistītās receptes

Instagram Sekot