Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Seviče

20 min
Viegli pagatavot

Raksta attēls

Nobaudi eksotisko Čīles tradicionālās virtuves gardumu - īpašā tehnikā marinētu zivi!

Sastāvdaļas

  • 300 g jeb 2 jūras asara filejas*
  • 1 citrona sula
  • 1 laima sula
  • 1 apelsīna sula
  • 3 violetie sīpoli, nomizoti
  • 3 šalotes sīpoli, nomizoti
  • 1 tējk. rupjā jūras sāls
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas
  • pusbuntīte maurloku
  • pusbuntīte svaiga koriandra

pasniegšanai: 1 saldais kartupelis

* Ja nav, tad izmanto jebkuru citu supersvaigu, stingru jūras balto zivi.

Pagatavošana

  1. Sagriez zivi 1 x 1 cm lielos gabaliņos un apslaki ar citrona un laima sulu.
  2. Sīpolus sagriez ļoti, ļoti plānās pusripiņās un pievieno zivij kopā ar sāli, pipariem, maurlokiem un koriandru. Liec ledusskapī ievilkties uz 15 minūtēm.
  3. Saldo kartupeli novāri ar visu mizu un pasniedz kā piedevu kopā ar seviči.

Saistītās receptes

Instagram Sekot