Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Tīģergarneļu uzkoda saldskābajā mērcē

Viegli pagatavot

Raksta attēls

Jūras velšu uzkoda Āzijas gaumē.

Sastāvdaļas

  • 100 ml saldskābās mērces
  • 16 vārītas tīģergarneles
  • 1/2 garā gurķa, nomizots
  • kinza dekorēšanai

Pagatavošana

  1. Pannā uzkarsē saldskābo mērci, pievieno tīģergarneles un sautē ne ilgāk par 1 minūti (tikai tik daudz, lai garneles būtu pārklātas ar mērci).
  2. Sagriez gurķi vienādās ripiņās, liec virsū pa 2 tīģergarnelēm un dekorē ar kinzu. Pasniedz.

Saistītās receptes

Instagram Sekot