Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Karību piekrastes garneļu kokteilis

Viegli pagatavot

Raksta attēls

Kā eksotiskā atvaļinājumā.

Sastāvdaļas

  • 1 baltais sīpols, nomizots
  • 3 plūmju tomāti
  • 2 dzeltenie tomāti
  • 1 selerijas kāts
  • 2 gatavi avokado, nomizoti, iztīrīti
  • 1 garais gurķis
  • 1 buntīte svaiga koriandra
  • 1 svaigs sarkanais čili
  • 1 buntīte maurloku
  • 1 kg tīģergarneļu
  • 1 laima sula
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas
  • 2 ēd.k. kečupa
  • 200 g Pūre tomātu sulas
  • 2 šķēlītes halapenjo piparu

Pagatavošana

  1. Sīpolu, tomātus, seleriju, avokado un gurķi sagriez ļoti mazos kubiņos un liec bļodā.
  2. Koriandru, čili un maurlokus sakapā un pievieno dārzeņiem.
  3. Pievieno garneles , visu apslaki ar laima sulu un pārber ar svaigi maltiem melnajiem pipariem.
  4. Pievieno kečupu un tomātu sulu, samaisi un liec ledusskapī iemarinēties 15 minūtes. Dekorē ar tīģergarnelēm un pasniedz.

Saistītās receptes

Instagram Sekot