Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Kanapē ar laša tartaru

Viegli pagatavot

Raksta attēls

Garšīgi, smalki un ātri - tas, kas nepieciešams viesībām!

Sastāvdaļas

  • 2 baltās tostermaizes
  • 50 g laša filejas
  • 1 tējk. olīveļļas
  • 1/2 šalotes sīpola, nomizots, smalki sagriezts
  • citronu sula pēc garšas
  • jūras sāls pēc garšas
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas
  • 4 paipalu olas
  • pāris šķēlītes marinēta ingvera

Pagatavošana

  1. Apgrauzdē maizītes uz pannas vai tosterī un izspied sev vēlamās formiņas.
  2. Lasi sakapā, pievienojot olīveļļu. Pievieno sīpolus, sāli, piparus, laima sulu pēc garšas un visu samaisi.
  3. Novāri olas bez čaumalas.
  4. Kārto uz maizītēm laša tartaru, marinētu ingveru un pa virsu paipalu olu. Pasniedz.

Saistītās receptes

Instagram Sekot