Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Garneles ar bekonu (à la rumaki)

Viegli pagatavot

Raksta attēls

Šī elegantā uzkoda ir cēlusies Japānā. Japāņiem ir vēl variants, kur garneles aizvieto ar vistu akniņām. Tad būtu pavisam latviski!

Sastāvdaļas

  • 150 g plānās šķēlēs sagriezta bekona
  • 16 attīrītas tīģergarneles
  • sojas mērce pēc garšas
  • koka irbulīši

Pagatavošana

  1. Sakarsē krāsni 225 grādus karstu. Cepamo pannu izklāj ar cepamo papīru.
  2. Pārgriez bekona šķēlītes uz pusēm.
  3. Katru garneli ietin bekona šķēlītē un saspraud ar koka irbulīti.
  4. Rullīšus kārto uz pannas un katru apslaki ar pāris pilieniem sojas mērces.
  5. Cep krāsnī 15 minūtes, līdz bekons ir izcepies. Pasniedz karstus.

Saistītās receptes

Instagram Sekot