Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Olīvu un turku zirņu salāti ar svaigu koriandru

Viegli pagatavot

Raksta attēls

Ātri, garšīgi un ļoti vienkārši.

Sastāvdaļas

  • 14 Torremar olīvas (dažādi veidi)
  • 100 g vārītu turku zirņu
  • 1 ēd.k. sezama sēklu
  • 50 g sezama pastas
  • 1/3 citrona sula
  • 1/3 buntītes svaiga koriandra lapiņas
  • kalnu pārslu sāls pēc garšas
  • 75 ml pirmā spieduma olīveļļas

Pagatavošana

Visas sastāvdaļas sajauc kopā, trīsreiz nobalansējot garšu. Pasniedz atsevišķi vai ar viegli grilētu zivi.


Saistītās receptes

Instagram Sekot