Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Rīsu nūdeles ar vistu un garnelēm saldskābajā mērcē

Vidēji grūti

Raksta attēls

Gardas Āzijas virtuves vēsmas tavā maltītē

Sastāvdaļas

  • 250 g rīsu nūdeļu
  • 250 g garneļu, atlaidinātas
  • 250 g vistas filejas, sagriezta gabaliņos
  • 1/2 ēd.k. miltu
  • 1 ēd.k. kukurūzas cietes
  • 3 ēd.k. Selected by Rimi vīnogu kauliņu eļļas
  • 100 g saldētu šampinjonu
  • 150 g Selected by Rimi burkānu un zirnīšu maisījuma
  • 1 tējk. medus
  • 1 ēd.k. laima sulas
  • 350 ml saldskābās wok mērces

pārkaisīšanai:

  • 2 ēd.k. sezama sēklu

Pagatavošana

  1. Uzvāri ūdeni, aplej rīsu nūdeles un atstāj uzbriest.
  2. Garneles un vistas fileju pārkaisi ar miltiem un kukurūzas cieti un apviļā no visām pusēm. Sakarsē vokpannu, ielej tajā eļļu un apcep garneles un vistas fileju zeltainu.
  3. Pievieno šampinjonus un zirnīšu un burkānu maisījumu. Pievieno medu, laima sulu un ļauj nedaudz karamelizēties. Pielej wok mērci un uzvāri.
  4. Pasniedz siltu kopā ar nūdelēm, pārkaisot ar sezama sēklām.

Saistītās receptes

Instagram Sekot