Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

Pildītās olas


Raksta attēls

Sastāvdaļas

  • 12 lielas olas, vārītas un nomizotas
  • 1 ēdamk. sinepes
  • 115 g majonēzes vai skābā krējuma
  • ½ tējk. mārrutku
  • ¼ tējk. paprikas garšvielu
  • ¼ tējk. sarkano (kajenes) piparu
  • 1 ēdamk. ābolu etiķa
  • Jūras sāls pēc garšas
  • Melnie pipari pēc garšas

Dekorēšanai:

Auksti kūpināts lasis (šķēlītēs), kaperi, dillītes, bekons, grauzdētie/ceptie sīpoli,  ikri, sparģeļi, redīsi u.c.

Pagatavošana

  1. Sagriež vārītās olas uz pusēm, izņem dzeltenumus.
  2. Vidēja lieluma bļodā savieno dzeltenumus, sinepes, majonēzi, mārrutkus, garšvielas un etiķi. Sastampā un samaisa, līdz ir vienmērīga masa.
  3. Masu ievieto dekorēšanas maisiņā, lai to skaisti sapildītu olu baltumos.
  4. Saliek dažādas dekorācijas - dažādus dārzeņus, lasi, bekonu un citus gardumus.

Saistītās receptes

Instagram Sekot