Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

Pikantās taizemiešu nūdeles


Raksta attēls

Noskaties video un uzzini, kā pagatavot gardās nūdeles!

Sastāvdaļas

  • 450 g olu nūdeles
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 2 lielas olas, saputotas
  • ½ tējk. sarkano piparu
  • 2 ēdamk. brūnā cukura
  • 1 cukini
  • 200 g sēnes
  • 4 lociņi, smalki sagriezti
  • 100 g Indijas riektu

Pagatavošana

  1. Katliņā vāra nūdeles - skatīt norādījumus uz iepakojuma.
  2. Vidēja izmēra bļodā savieno brūno cukuru, sojas mērci, čili mērci, citrona sulu, sarīvētu ingveru un smalki sakapātu ķiploku. Visu kārtīgi samaisa un noliek malā.
  3. Lielā katlā karsē eļļu, pievieno sakultas olas un cep, līdz ir zeltainas. Tad pievieno cukini, sēnes, riekstus un lokus. Sautē uz zemas temperatūras 5-6min.
  4. Pievieno novārītās nūdeles un ļauj visam kopā sacepties. Pielej mērci un ar koka karoti kārtīgi maisa.
  5. Noņem no uguns, pievieno sakapātus zaļos lociņus un koriandru. Samaisa kārtīgi.

Saistītās receptes

Instagram Sekot