“Piekrautais dips” – amerikāņu rasols


Raksta attēls

Šis ir fantastisks ēdiens dārza vai mājas viesībām. Sātīgs, garšīgs un labākais, ka nav vajadzīgi ne šķīvji, ne dakšiņas.

Sastāvdaļas

  • Skābais krējums – 300 g
  • Latvijas svaigais siers – 1 mazais iepakojums
  • Čedara siers – 200 g
  • Bekons, sagriezts plānās šķēlēs – 400 g
  • Jersikas čipsi – pēc izvēles, var izmantot vairākas garšas
  • Ķiploks – 1–2 daiviņas, pēc garšas
  • Provansas vai Vidusjūras garšvielas
  • Pipari
  • Loki
  • Sāls
  • Čili

Pagatavošana

  1. Bekonu sagriež mazos gabaliņos un apcep pannā, pēc tam nosusina uz papīra dvieļa.
  2. Skābo krējumu samaisa kopā ar svaigo sieru.
  3. Iemaisa tajā izcepto bekonu, sakapātus lokus, sarīvētu sieru.
  4. Masai piespiež ķiploku, pieliek čili un pārējās garšvielas. Visu samaisa.
  5. Mērci ēd kopā ar čipsiem.

Saistītās receptes

Instagram Sekot