Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

Picas standziņas


Raksta attēls

Sastāvdaļas

  • Salami desa (sagriezta)
  • Kārtainā bezrauga mīkla (1 iepakojums)
  • 60g izkausēta sviesta
  • ¾ tējk. ķiploku pulvera
  • 1 ēdamk. bazilika, svaiga, sakapāta
  • 115 g. mocarellas siera, sarīvēta

Mērcei

  • 40 g. parmezāna siera, sarīvēta
  • 225 g. tomātu pastas
  • Pilna sauja svaigu diļļu
  • Koka iesmiņi
  • Cepampapīrs

Pagatavošana

  1. Kociņus mērcē siltā ūdenī pusstundu.
  2. Uzilda krāsni līdz 200°C. Paplāti pārklāj ar cepampapīru.
  3. Izkaisa miltus un izklāj kārtaino mīklu.
  4. Izkausē sviestu, pievieno ķiploku pulveri un baziliku, samaisa un apsmērē mīklu.
  5. Sagriež mīklu strēmelēs.
  6. Uz iesmiņa uzdur vairākas desas šķēlītes. Tad izsprauž vienu galu iesma mīklas strēmelē un tin mīklu spirālē apkārt iesmiņam, ļaujot desai pavīdēt locījumu vietās. Nostiprina otru galu mīklas pie iesma otrā gala.Liek uz pannas un iekšā krāsnī. Cep 10-12 minūtes.
  7. Izņem ārā, apber ar sarīvētu mocarellas sieru. Ieliek vēl uz 1 līdz 2 minūtēm krāsnī, lai izkūst siers.
  8. Tikmēr gatavo mērci - tomātu pastu sajauc ar parmezāna sieru un dillēm. Pasniedz pie picas standziņām.
  9. Lai gardi!

Saistītās receptes

Instagram Sekot