Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Pavasara salāti kefīra mērcē


Raksta attēls

Klasika, kas labi garšos gan pusdienās, gan vakariņās.

Sastāvdaļas

  • 1–2 buntes salātlapu
  • 1/2 paciņa kressalātu un rukolas
  • 1 bunte diļļu
  • 1 bunte loku
  • 1 garais gurķis
  • 1 bunte redīsu

mērcei:

  • 800 ml kefīra
  • 1 ēd.k. graudaino Dižonas sinepju

Pagatavošana

Noskalo salātlapas, zaļumus un dārzeņus un sagriez salātos. Kefīru sajauc ar sinepēm un bagātīgi pievieno salātiem.


Saistītās receptes

Instagram Sekot