Jēra gaļas burgers

Viegli pagatavot
1 personai

Raksta attēls

Burgers ir tiešām tas ēdiens, kurā vari izpausties radošumā un salikt kopā pats savu ideālo kombināciju! Šeit gards jēra gaļas burgers, kas noteikti jānogaršo.

Sastāvdaļas

  • 1 Hanzas maiznīca grila maizīte
  • 180 g maltas jēra gaļas
  • jūras sāls pēc garšas
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas
  • 1/2 avokado, nomizots, iztīrīts
  • 1/2 tējk. laima sulas
  • 1 plāna siera šķēle
  • 1 tējk. Dižonas sinepju
  • sauja rukolas
  • 1 tomāts, sagriezts ripiņās
  • 1 ēd.k. Selection by Rimi tomātu pesto

Pagatavošana

  1. Grila maizi nedaudz sakarsē cepeškrāsnī, lai maizes garoza kļūst kraukšķīga, bet vidus mīksts.
  2. Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus, saspied burgeru kotlešu presē un cep uz ļoti karstas sausas pannas 1–2 minūtes no katras puses.
  3. Avokado sagriez kubiņos un pievieno laima sulu, lai neapbrūnē.
  4. Kad burgera kotlete izcepusies, pa virsu liec sieru, lai tas jau kūst.
  5. Liec kopā burgeru. Apakšējo maizīti pārsmērē ar sinepēm, pa virsu liec avokado, rukolu, tad siltu burgera kotleti un tomāta ripiņas.
  6. Augšējo maizīti pārsmērē ar tomātu pesto un uzliec uz burgera. Pasniedz.

Saistītās receptes

Instagram Sekot