Ilzes Jurkānes latviskais gaspačo

Viegli pagatavot

Raksta attēls

Gaspačo latviskā gaumē - tiem kuriem tīk maigākas un pazīstamākas nianses, bet tik un tā gribas izmēģināt ko jaunu.

Sastāvdaļas

  • 1 l kefīra
  • 3 vidēji gurķi, sagriezti gabalos
  • buntīte diļļu
  • 2 ķiploka daiviņas, nomizotas
  • svaigs koriandrs
  • pusbuntīte lociņu
  • jūras sāls pēc garšas
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas
  • 1 dzeltenais tomāts
  • 1 sarkanais tomāts

Pagatavošana

  1. Blenderī ielej kefīru, pievieno gurķus, dilles, ķiplokus, daļu koriandra, daļu loku un sablenderē viendabīgā masā.
  2. Pievieno sāli un piparus pēc garšas un samaisi.
  3. Lej zupu bļodās un dekorē ar smalki sakapātiem tomātiem, koriandru un lociņiem. Pasniedz.

Saistītās receptes

Instagram Sekot