Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

Dzirkstošā aukstā zupa


Raksta attēls

Trendi nāk un iet, bet aukstā zupa paliek nemainīga vērtība

Sastāvdaļas

  • 1 - 1,5 l kefīra
  • 500 ml marinētās bietes
  • 1 garais gurķis
  • 6 redīsi (sagriezti ripiņās)
  • 1 tējk. Dijon sinepes
  • šķipsniņa sāls
  • 2 saujas lociņu
  • 50 ml minerālūdens vai vairāk (atkarīgs, cik biezu konsistenci vēlies)

pasniegšanai

  • vārītas olas
  • dilles

Pagatavošana

  1. Ieliek olas katlā, uzlej ūdeni, lai tas nosedz olas. Uzsilda līdz vārīšanai un vāra 10 minūtes. Izņem olas un ieliek aukstā ūdens vannā, lai vieglāk nolobīt.
  2. Sagatavo sastāvdaļas – sagriež gurķi un redīsus, smalki sagriež lociņus.
  3. Katlā ielej kefīru, pievieno visas sastāvdaļas un kārtīgi samaisa. Minerālūdeni var pievienot arī vairāk kā 50 ml – ja nevēlās tik biezu zupu.
  4. Pasniedz zupu ar pārgrieztu uz pusēm novārīto olu un pārbērtu ar sagrieztām dillēm.

Saistītās receptes

Instagram Sekot