Recepte

Cukīni nūdeles ar garnelēm


Raksta attēls

Cukīni nūdeles ar garnelēm un ķiplokiem būs lieliska alternatīva, lai samazinātu ogļhidrātu daudzumu un ēstu vairāk dārzeņus

Sastāvdaļas

  • 6 cukīnī
  • 450 g garneles (svaigas, nolobītas)
  • 2 ķiploku daiviņas (smalki sagrieztas)
  • 1 tējk. paprikas pulvera
  • ½ tējk. čilī pārslu
  • 1 citrona sula
  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • sāls un pipari pēc garšas
  • 2 ēdamk. pētersīļu

Pagatavošana

  1. Izmantojot mizotāju, sagriež cukīni plāksnēs, un tad ar nazi sagriež nūdelēs (apmēram 5mm platumā). Ieber bļodā un noliek malā.
  2. Tikmēr atsevišķā bļodā ieber garneles, tām pa virsu izspiež citronu sulu, pieber ķiploku, paprikas pulveri un čilī pārslas - kārtīgi samaisa.
  3. Uzsilda pannā olīveļļu. Kad panna ir karsta, tad pievieno garneles. Sautē, līdz šķidrums pannā sāk pazust un garneles sāk apbrūnēt. Apber ar sāli un pipariem, samaisa.
  4. Cukīni nūdeles pievieno garnelēm pannā un apber ar pētersīļiem, apmaisa kārtīgi un pasniedz.

Saistītās receptes

Instagram Sekot