Sastāvdaļas
- 20 ml vīnogu kauliņu eļļas cepšanai
- 200 g I love eco šampinjonu, sagriezti 4 daļās
- nedaudz svaiga timiāna lapiņu
- 1 tējk. kaltēta bazilika
- jūras sāls pēc garšas
- 8 šķēles Ķelmēnu kviešu saldskābmaizes
- 8 lielas tējk. Selection by Rimi vīģu džema
- 4 lielas šķēles (apm. 40 g) Dorblu Grand Noir siera
- 4 lielas šķēles (apm. 80 g) Dorblu siera
- 4 lielas šķēles (apm. 60 g) Cambozola siera ar ķiplokiem
- 1 paka I love eco rukolas
- 8 šķēles Selection by Rimi prosciutto
Pagatavošana
- Pannā sakarsē eļļu, pievieno šampinjonus, timiānu, pieber pavisam nedaudz sāls un cep uz vidējas liesmas, līdz sēnes ir zeltainas.
- Noņem no pannas un pilnībā atdzesē, līdz lietosi, vai ja taisi panīni uzreiz, vari neatdzesēt.
- Uz katras maizes šķēles uzsmērē džemu. Uz apakšējās maizītes liec pa vienai siera šķēlei no katra veida, tad sēnes, rukolu, prošuto un uzliec pa virsu augšējo maizīti.
- Liec panīni pannā vai arī sakarsētā sausā parastajā pannā uz nelielas liesmas un uzliec virsū slogu (es lieku kūkas formas riņķi un akmeni vai piestu).
- Cep apmēram 8 minūtes, līdz siers ir izkusis. Pasniedz karstu.