Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Balto sparģeļu sacepums


Raksta attēls

Gardām ģimenes pusdienām

Sastāvdaļas

  • 0,5 l Rimi piena
  • 1/2 tējk. jūras sāls
  • 70 g sviesta
  • 1 tējk. Selection by Rimi itāļu garšvielas
  • 1 ēd.k. miltu sparģeļi
  • 2 paciņas Rimi mini balto sparģeļu
  • 100 g mocarellas siera, sarīvēts

Pagatavošana

  1. Gatavo balto mērci. Uzsildi pienu ar sāli. Citā katliņā izkausē sviestu, pievieno garšvielas un iemaisi.
  2. Pievieno miltus un, ar putojamo slotiņu maisot, applaucē tos.
  3. Lēnām pievieno siltu pienu, līdz mērce sabiezē.
  4. Sakarsē krāsni 180 grādus karstu.
  5. Cepamajā traukā izkārto sparģeļus, pārlej ar mērci, pārber ar sieru un cep krāsnī 15-20 minūtes, līdz sacepums gatavs. Pasniedz.

Saistītās receptes

Instagram Sekot