Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Tautas balsojums

Rīgas Runču sapnis.....

Marita Šermuka
Zemgale
2145 balsis

Kūkas kārtām

  • 375 gr.margarīns,
  • 9 olas,
  • 3gl cukurs,
  • 3 gl milti,
  • pus otra tējk.etiķis,
  • pus otra tējk.soda,
  • 6ēd.k.kakao.  

Margarīnu, cukuru, olas puto līdz veidojas viendabīga masa-pievieno etiķi sajauktu ar sodu  un miltus ar kakao visu labi samaisa un klāj plānā kārtā uz cepampapīra. Cep apm 15 min.

Krēmam:

  • 6gl.piens,
  • 9 ēd.kar.manna,
  • 3 gl cukurs,
  • 600 gr sviests.

Izvāra saldu mannā biezputru,atdzesē.Tad puto sviestu un pakāpeniski puto klāt mannā biezputru.Kūku kārto četrās kārtās. Ripa+krēms(bagātīgi) utt.Beigās visu apsmērē ar krēmu un pārlej ar kausētu Laimas šokolādi, dekorē pēc patikas rieksti,marcepāna peles,ogas vai kā citādi,viss piestāv un garšo labi....  

No šī daudzuma sanāks 4,5 kg smaga kūka.Lai izdodas un labi garšo.....                                                                                            


Man šķiet ,ka šai kūkai jābūt grāmatā,jo tā ir ar spēcīgu un pamatīgu garšu kurā dominē šokolāde,kura neļauj aizmirst Laimas šokolādes garšu un izcils krēms no Trikātas saldkrējuma sviesta un Dobeles mannas..Kūkā ir izmantoti vienkārši produkti,bet gala iznākums ir pārsteigums.

Instagram Sekot